17.02.21. webinar: Specijalizirani tečajevi stranih jezika – sve što trebate znati!

Odlučili ste ići korak dalje i specijalizirati se u poznavanju stranog jezika? Imate odličnu poslovnu ideju koja uključuje poslovnu komunikaciju ili strukovno poznavanje vokabulara kako bi mogli direktno komunicirati s klijentima? Ili pak imate priliku napredovati na poslu, ali traži se stručno poznavanje stranog jezika?

Tečajevi cijenom nikada nisu bili povoljniji, a zbog online učenja ne morate više tražiti “onu najbližu školu”! Iduće pitanje s kojim se susrećete je – koji tečaj odabrati? Bilo da ste motivirani novim poslovnim pothvatom ili napredovanjem na već postojećem poslu, specijalizacija jezika je uvijek dobar adut u rukavu! 

Koliko traje specijalizirani tečaj? Da li mogu krenuti kao početnik ili moram imati neko poznavanje jezika? Koja je razlika između poslovnog, stručnog i strukovnog tečaja? Mogli li s time raditi u inozemstvu?

Ako su ovo neka od pitanja na koja želite saznati odgovor, pridružite nam se u srijedu, 17.02.2021., u 19:30h na webinaru: specijalizirani tečajevi – sve što trebate znati prije odabira.

Na webinaru ćete saznati iz prve ruke sve što vas zanima, a također ćete odmah steći dojam kako izgleda online nastava i rad preko Zoom platforme. 

Webinar: “Specijalizirani tečajevi – sve što trebate znati prije upisa”

Termin održavanja: 17.02.2021.

Vrijeme održavanja: 19:30 – 20:15h

Konzultacije: 20:15h – na dalje*

* na konzultacije je obavezna prethodna prijava i rezervacija termina. Na konzultacije se možete predbilježiti bez obzira da li sudjelujete i na webinaru, a u napomeni navesti da li vas interesira njemački ili engleski jezik.

Iako je webinar online, broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas!

Radujemo se Vašem dolasku! 🙂