Tečaj njemačkog jezika za iznajmljivače – ožujak 2021.god.

„Guten Tag! Mein name ist…“ – dalje niste sigurni kako se obratiti gostima? Sve je spremno za doček i još samo trebate samostalno poželjeti dobrodošlicu i pokazati apartman ili smještajnu jedinicu bez zamuckivanja i previše mahanja rukama? Svake godine obećate da ćete nakon sezone upisati tečaj njemačkog kako bi bili iduće godine spremni za opušteno primanje rezervacija i čavrljanje s gostima, ali ni ove godine niste to ostvarili?

Nema problema! Mi smo tu da vam olakšamo posao 🙂

Osmislili smo ubrzani tečaj njemačkog jezika namijenjenog upravo iznajmljivačima, u trajanju od 18 šk.sati, kako bi se u kratkom vremenu mogli podsjetili osnova komunikacije, oslovljavanja, primanja rezervacija i dogovaranja termina dolaska, prezentiranja smještaja i davanja osnovnih informacija i uputa kako se snaći u gradu.

Tečaj se održava online tako da jedino što vam je potrebno za sudjelovanje je računalo, kamera, slušalice i mikrofon i priprema može početi!

Tijekom nastave polaznici će dobiti sav potreban radni materijal i proći specijalizirani vokabular, a sve koji se prijave na tečaj ili pretplate na naš newsletter čeka besplatni memento na njemačkom jeziku vezan za doček i prijavu gostiju.

Početak tečaja: srijeda, 10.03. u 18:30h

Dinamika održavanja: 2x tjedno po 2 šk.sata

Mjesto održavanja: online preko Zoom platforme

Termini održavanja: ponedjeljkom i srijedom, 18:30-20h

Cijena: 540,00 kn

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju:

📧 info@lingua-ludica.com
📞 091/3322023