20.01.21. webinar: Vodič kroz upise

Saznajte sve što trebate prije kupovine tečaja!

Što su to stupnjevi, a što moduli? Koliko ću naučiti u jednom semestru? Kada dobivam potvrdu? Što je to online nastava i Zoom? Mogu li sudjelovati putem svog računala?…

Jednom kada ste odlučili upisati tečaj i krenuli u potragu za odabirom najbolje škole i tečaja, vjerojatno ste se susreli s novim terminima i umjesto da odluku donesete brzo i jednostavno, postali ste zbunjeni sa još više pitanja! Što više pretražujete ponude, imate više pitanja nego odgovora? Tada ste na pravom mjestu! 

Pozivamo vas na webinar na kojem možete saznati iz prve ruke sve što vas zanima o tečajevima i online učenju stranih jezika, kako odabrati najbolji tečaj i način učenja za sebe, na što obratiti pažnju, a također ćete odmah steći dojam kako izgleda online nastava i rad preko Zoom platforme. Nakon webinara nudimo i besplatne individualne konzultacije za koje je potrebna prethodna prijava.

Webinar: “Vodič kroz upise”

Termin održavanja: 20.01.2021.

Vrijeme održavanja: 19:30 – 20:15h

Konzultacije: 20:15h – na dalje*

* Na konzultacije se možete predbilježiti bez obzira da li sudjelujete i na webinaru, a u napomeni navedite da li vas interesira njemački ili engleski jezik.

Iako je webinar online, broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas!

Ukoliko se još uvijek dvoumite oko prijave, na našoj stranici donosimo 5 koraka prije nego upišete tečaj. Neka vas inspiriraju u organiziranju vašeg vremena i učenja kako bi izbjegli brzo odustajanje od svoje namjere!